Když chce člověk přibrat, všude se radí, že je dobré jíst tvaroh, ale teď je otázka, jaký? Logika věci by nabízela, že k přibrání je lepší tvaroh tučný, protože je v něm více tuku, ale na druhou stranu, v odtučněném tvarohu, kde je tuku minimálně, je zase více bilkovin a sacharidů, které jsou pro přibrání taktéž důležité.
Tak jak tedy?
Zajímavá 0 před 3670 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tučný – a čerstvý…
😉
Potřebuješ totiž i ten tuk (jako zdroj energie, jinak ty bílkoviny tvarohu
zase strávíš – a to je jednak samo energeticky náročné a jednak je
i trávení velkého množství kaseinu pro organismus obtížné)…
Ale zase to ´nepřeháněj´, vhodná je diverzifikovaná strava, nikoli
jednotvárná (či snad dokonce ´jednodruhová´)…
1Kdo udělil odpovědi palec? Major Zeman
před 3670 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |