Vyberte prosím u každého zvlášť :) Díky
Doplňuji:
Nevím o co vám jde, není to žádný pitomý domácí úkol, zajímá mě to
k vypracování BP, protože to jsem nenašla jednoznačnou odpověď…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4593 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Každý sýr vyžaduje svůj specifický obsah tuku ve mléce. Proto se
mléko před výrobou buďto odtučňuje nebo naopak se vmýchává smetana.
Vlastní sýr vzniký srážením bílkovin kselinou mléčnou nebo syřidlem.
Takže na výtěžku se silně podílý obsah bílkovin.
Laktóza ( mléčný cukr) se uplatňuje při výrobě sýrů prokysáváním.
Takže se dá říci že každý druh sýra vyžaduje jiné složení
mléka.
Doplňuji:
„Děkuji“ redakci za absolutní zákaz možností opravit text !!!!
Upravil/a: mosoj
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10
před 4593 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Doplním mosoje: pro výrobu sýrů je podstatný obsah bílkoviny. Jsou však výrobky, pro které je naopak hlavním kriteriem obsah tuku (šlehačka, máslo). Každý výrobek vyžaduje své a mléko se hodnotí ještě spoustou dalších ukazatelů, které zkoumá laboratoř mlékárny ještě před tím, než se mléko zchlazené v tancích začne zpracovávat na jednotlivé výrobky.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym, anonym
před 4593 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zase domácí úkol. Nauč se pracovat samostatně. Hodně úspěchů.
0
před 4593 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |