Ano- myslím ten speciální ‚elektrohrnec‘ pro přípravu rýže,
zeleniny a pod. Zajímá mne hlavně ten „udržovací“ režim, kdy po
uvaření rýže přejde hrnec do jakéhosi „stand-by“ stavu a údajně
termostatuje obsah (v případě nutnosti) i několik hodin teplý? Nedojde na
př. k přílišnému vysušení, nebo dokonce k připálení rýže? A jakou
značku byste doporučili?
Uvítám hlavně Vaše PRAKTICKÉ zkušenosti. Dík W.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, kapka před 3720 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Máme doma nějaký od ety…je to indukční. Rýže a těstoviny jsou
z toho fajn, ale jak píšete, rýže se jakoby připálí zespodu (v lepším
případě se udělá takový přischlý obal), který již nelze použít.
Rýže se dělá z toho lepkavá…někdy dělám kim-bab (nevím jak přesně
se to píše) a různé jídla, kam se takováto rýže hodí (nejraději mám
jasmínovou rýži s kuřecím a smetanovou omáčkou s nivou a
tymiánem).
Stand-up funguje na systému, kdy už není v hrnci moc vody, tak se přepne do
přihřívání.
Doba vaření se odměřuje vlastně množstvím vody.
Pak ještě existují i parní, ale ty neznám…i když dnes bych do nich klidně šel.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |