Avatar uživatele
wendyX

Jaké máte zkušenosti s „rýžovarem“ ?

Ano- myslím ten speciální ‚elektrohrnec‘ pro přípravu rýže, zeleniny a pod. Zajímá mne hlavně ten „udržovací“ režim, kdy po uvaření rýže přejde hrnec do jakéhosi „stand-by“ stavu a údajně termostatuje obsah (v případě nutnosti) i několik hodin teplý? Nedojde na př. k přílišnému vysušení, nebo dokonce k připálení rýže? A jakou značku byste doporučili?
Uvítám hlavně Vaše PRAKTICKÉ zkušenosti. Dík W.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, kapka před 3720 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
rigormortis

Máme doma nějaký od ety…je to indukční. Rýže a těstoviny jsou z toho fajn, ale jak píšete, rýže se jakoby připálí zespodu (v lepším případě se udělá takový přischlý obal), který již nelze použít.
Rýže se dělá z toho lepkavá…někdy dělám kim-bab (nevím jak přesně se to píše) a různé jídla, kam se takováto rýže hodí (nejraději mám jasmínovou rýži s kuřecím a smetanovou omáčkou s nivou a tymiánem).
Stand-up funguje na systému, kdy už není v hrnci moc vody, tak se přepne do přihřívání.
Doba vaření se odměřuje vlastně množstvím vody.

Pak ještě existují i parní, ale ty neznám…i když dnes bych do nich klidně šel.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
setapouch

Zadne.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek