Prosím poradíte mi, jaké kvalitní teflonové, nebo titanové pánve
koupit, abych mohla připravovat potraviny bez tuků
Pánve, které by bylo možné i dát do el. trouby.
Neměly by obsahovat olovo, kádmium PFOA, jak jsem se dočetla.
Mám nerezové a litinové nádobí, ale maso i ryby se na všem
připáluji,při vaření bez tuků.
Děkuji vám moc za rady.
Zajímavá 0 před 2505 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Teflon se myslím do trouby nedává… přehřívali by se části, které nejsou primárně ochlazovány potravinou.
0
před 2505 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Připalovat se budou dokonce i na keramické pánvi – vtip je v nastavení správné intenzity ohřevu, když „smažíš“ bez tuků. A na to přijdeš jen experimentováním. :)
0
před 2505 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Teflonová pánev do trouby spíše ne. Pouze s keramikou, nebo titanová.
Ale pánve mají většinou rukojeť z různých UH a ty do trouby rovněž
nesmí (pokud není odejímací). Pak je lepší použít kastrol s keramikou
s kovovými ručkami, případně pekáč s keramikou.
A příprava nemastných potravin, absolutně bez tuku, je vždy trochu
problematická a chce to experimentování, jak píše aliendrone. A pár kapek
dobrého oleje nic na kaloriích nepřidá a připalování zabrání.
0
před 2505 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |