Stévie. Je sice dražší, než běžný cukr, ale má mnohokrát vyšší sladivost, takže se jí spotřebuje méně.
0
před 1116 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší, nemusí být chutné. ;)
Někteří tvrdí, že stévie. Mně (a noha mým známým), nic slazeného
stévií nechutná.
Nápoje jsou vhodnější bez cukru (pro ty, kteří nemohou) a zejména, bez
umělých sladidel!!!
Když už mám sladit nějakou náhradou, použiji čekankový sirup nebo
březový cukr. Sypký i na dezerty, pečení. Obě sladidla jsou vhodná
i pro diabetiky.
Upravil/a: da ny
0
před 1113 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1717 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 609 | |
zjentek | 577 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |