Nechápu,proč zavařovat klobásy,notabene domácí? Kolik let je chceš uchovat? Stačí je přece nechat viset na suchém místě a vydrží tak dlouho,než se zkonzumují!!
0 Nominace Nahlásit |
sama je nedělám ,ale pročti si to zde ,jsou zde dobré zkušenosti a rady
0
před 4728 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší je klobásky ještě horké dát do sklenic,přidat jednu-dvě lžíce vody,uzavřít a sterilizovat jednu hodinu.Ješte jednu radu na konec. Při výrobě klobás dbej,aby byly menší než sklenice,proto že krájené klobásky trochu vyvaří!
0
před 4728 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Uzené klobásy nezavařujte,pokud jich máte hodně a chcete je uchovat delší dobu zalíjte je do sádla.Dříve se tak uchovávalo i syrové maso.
0
před 4727 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |