Celkově, jakýchkoli perlivých nápojů…
Obvykle je nekupuju, ale třeba v práci nás přes vedra zásobujou údajně
„jemně“ perlivými vodami… a mám jednu doma, je mi to líto vyhodit.
Znám jen způsob, prostě s tím zatřást, opakovaně… a pouštět oxid
uhličitý ven povolováním víčka. Ale přijde mi, že to funguje leda tak na
rozbití těch bublinek na menší částečky, ale jsou tam pořád.
Existuje ještě jiná metoda?
Nechat to odstát tak tři dny, leda… ale to zas riskuju, že už to pak bude
smrdět jak rybník…
Stará voda.
Zajímavá 0 před 1525 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Stačí nechat odstát jeden den, není důvod, proč by ta voda měla smrdět. Když se tam nalije trochu ovocného sirupu, tak se to taky urychlí. Ale nemá smysl z perlivé vody dělat neperlivou, to si můžeš natočit rovnou z kohoutku. To CO2 je tam to jediné, co dělá tu vodu osvěžující. Já bez bublinek nedám ani ránu.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |