Ne všechny slaniny jsou uzené. Základem procesu je naložení. Uzení se užívá jen někdy. Takže udit netřeba.
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1692 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přiznám se, že mne zaujalo, kolik různých receptů je na domácí
slaninu bez uzení. Sama jistě najdete mnohé další.
Některý z receptů též vyzkouším 🙂
https://www.toprecepty.cz/recept/61320-domaci-slanina-bez-uzeni-podle-slovenskeho-redaktora-milana-gigela/
Domácí pancetta:
https://pepinohobby.eu/suseny-bucek/
http://www.kucharinka.cz/domaci-americka-slanina/
https://www.toprecepty.cz/recept/47857-domaci-anglicka-slanina/
0
před 1691 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |