Avatar uživatele
Janulka

Jak udělám dobrou tuňákovou pomazánku?

Jak udělám dobrou tuňákovou pomazánku?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5401 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Miroslavst

Tuňák nebo rybičky, já to neřeším.
Konzervu dej do mísy (obsah konzervy), přidej trošku soli, pepře, hořčici, máslo a můžeš i tatarskou omáčku. Vše promíchat a pomazánka je hotova. Jo a ještě abych nezapomněl, najemno nakrájenou cibuli.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

Tuňáka vyndáme s plechovky, necháme okapat. Kyselou okurku nakrájíme na droboučké kostičky. Tuňáka s okurkou a hořčicí rozmícháme v pomazánkovém másle. Chutná nejlépe trochu uležené a vychlazené s čerstvým chlebem. Ingredience
•1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
•1 balení pomazánkového másla bez příchutě
•1 kyselá okurka
•1/4 lžičky hořčice

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ReHu

http://www.prima-recepty.cz/re­cept/1594-tunakova-pomazanka/
http://www.to­precepty.cz/re­cept/1028-tunakova-pomazanka-na-monicin-zpusob/
http://kuchar­ka.cwa1.net/re­cepty.asp?j=1064&dkI­d=11&Na=tunako­va_pomazanka
http://recepty­.vareni.cz/tu­nakova-pomazanka-na-cerveno/
http://kuchar­ka.cbmonitor.cz/re­cepty/?j=1064&d­kid=11&na=tuna­kova_pomazanka
http://www.la­buznik.com/re­cipe.php?ID=28825
http://recepty­.vareni.cz/jed­noducha-tunakova-pomazanka/#rss

Proč raději nezadáš heslo-tuňáková pomazánka do vyhledávače????????
Jak máme vědět, která je pro tebe dobrá?????

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
člověk

Jednoduše:čerstvého tuňáka,nebo rozmrzlé filé,dej uvařit do páry,našlehej vařený a studený brambor s máslem a přidej chutě.nejraději hořčici,podle chuti druh a sůl.To stačí,hlavně né pepř,protože chceš mít chuť tuňáka,no a na takovou pěnu můžeš dát čerstvou bilinku,jako dochucovadlo.Mňam,do­brou chuť,je to ze staré Portugalské kuchyně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
georga

Tvarohovo-tuňáková pomazánka
Ingredience
1 plechovka tuňáka v oleji, 250 g nízkotučného tvarohu, 1 lžíce rostlinného másla (flora), 2 lžíce kečupu, 3 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, pažitka

Postup
Z tuňáka slijeme olej, pokud není drcený rozmačkáme ho. Přidáme tvaroh, máslo, kečup, rozmačkaný česnek a elektrickým šlehačem rozšleháme na hladkou hmotu. Vmícháme posekanou pažitku a dochutíme solí a pepřem.
Mažeme na čerstvé pečivo, nejlépe celozrnné a ozdobíme čerstvou zeleninou.
zdroj: www.maminciny­recepty.cz

Zdroj: www.mamincina­kucharka.cz

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek