Tuňák nebo rybičky, já to neřeším.
Konzervu dej do mísy (obsah konzervy), přidej trošku soli, pepře, hořčici,
máslo a můžeš i tatarskou omáčku. Vše promíchat a pomazánka je hotova.
Jo a ještě abych nezapomněl, najemno nakrájenou cibuli.
0 Nominace Nahlásit |
Tuňáka vyndáme s plechovky, necháme okapat. Kyselou okurku nakrájíme
na droboučké kostičky. Tuňáka s okurkou a hořčicí rozmícháme
v pomazánkovém másle. Chutná nejlépe trochu uležené a vychlazené
s čerstvým chlebem. Ingredience
•1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
•1 balení pomazánkového másla bez příchutě
•1 kyselá okurka
•1/4 lžičky hořčice
0 Nominace Nahlásit |
http://www.prima-recepty.cz/recept/1594-tunakova-pomazanka/
http://www.toprecepty.cz/recept/1028-tunakova-pomazanka-na-monicin-zpusob/
http://kucharka.cwa1.net/recepty.asp?j=1064&dkId=11&Na=tunakova_pomazanka
http://recepty.vareni.cz/tunakova-pomazanka-na-cerveno/
http://kucharka.cbmonitor.cz/recepty/?j=1064&dkid=11&na=tunakova_pomazanka
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=28825
http://recepty.vareni.cz/jednoducha-tunakova-pomazanka/#rss
Proč raději nezadáš heslo-tuňáková pomazánka do
vyhledávače????????
Jak máme vědět, která je pro tebe dobrá?????
0
před 5361 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednoduše:čerstvého tuňáka,nebo rozmrzlé filé,dej uvařit do páry,našlehej vařený a studený brambor s máslem a přidej chutě.nejraději hořčici,podle chuti druh a sůl.To stačí,hlavně né pepř,protože chceš mít chuť tuňáka,no a na takovou pěnu můžeš dát čerstvou bilinku,jako dochucovadlo.Mňam,dobrou chuť,je to ze staré Portugalské kuchyně.
0
před 5358 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tvarohovo-tuňáková pomazánka
Ingredience
1 plechovka tuňáka v oleji, 250 g nízkotučného tvarohu, 1 lžíce
rostlinného másla (flora), 2 lžíce kečupu, 3 stroužky česneku, sůl,
mletý pepř, pažitka
Postup
Z tuňáka slijeme olej, pokud není drcený rozmačkáme ho. Přidáme tvaroh,
máslo, kečup, rozmačkaný česnek a elektrickým šlehačem rozšleháme na
hladkou hmotu. Vmícháme posekanou pažitku a dochutíme solí a pepřem.
Mažeme na čerstvé pečivo, nejlépe celozrnné a ozdobíme čerstvou
zeleninou.
zdroj: www.mamincinyrecepty.cz
Zdroj: www.mamincinakucharka.cz
0
před 5357 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |