Avatar uživatele
anonym

Jak srazit ostrost guláše ?

udělal jsem příliš ostrý guláš

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5470 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
leorespect

Nevím množství,ale rozmíchat trošku hl. mouky v osolené vodě (příměřeně tomu,jak moc to chceš zředit),nasledně jí přidát do guláše a přívest k váru.Nezapomeň pořádně míchát v průběhu procesu.Pak ochutnat a případně přisolit,možná dokořenit…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
drtic

nastrouhej tam syrovy jablko

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Michal

Nastrouhat syrový brambor.Pokud jablko ani brambor nepomáhají,vycedím maso,udělám nový základ na guláš a až je povařený,přidám maso.Raději pozor na koření

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jaza

Bohužel, každým zásahem se změní chuť a konzistence, takže to již nikdy nebude guláš v pravém slova smyslu. Lze jej rozředit, doplnit např chlebem, ale stále tam ta ostrost zůstane. Holt, i žiletkový guláš není marný.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mojitek

jak uz tady nekdo psal-syrovy brambor,ale i co nejcerstvejsi chleba pomuze

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek