Avatar uživatele
Lucyfer

Jak správně zastřihovat rostliny (aby z nich měl člověk užitek co nejdéle) ?

Například, mám doma bazalku. Zalévám jí pravidelně menším množstvím vody, daří se jí, roste. Ale jakmile z ní ustříhnu kousek stonku s lístky, třeba na pesto, v místě střihu začíná uvadat, poté ten konec uschne do takové větvičky a začíná hnít. Jediné, co s tím můžu dělat, je vyndat ledatak tenhle pahýlek i s kořenem a dál pečovat o zbytek rostliny… tímhle stylem ji ale ,,posekám" jednou a můžu ji vyhodit. Co dělám špatně? 😁

Zajímavá 0 před 2356 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Stačí jen málo a jako vždy: učit se, učit se učit se.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek