Podle vlastních zkušeností je jediné účinné naložení (skladování)
křenu beze ztrát oblíbené palčivosti, s nakrouhaným zelím (1:1). Zalít
stačí obyčejným lákem na okurky a pokud bude v chladu (spodek lednice,
nebo velmi chladný sklep), tak není třeba ani sterilizovat. Je třeba také
použít pravý, čerstvě nakopaný a ne „supermarketový“ kdovíčím
ozářený…
Mohu potvrdit, že i po několika týdnech mne tato „křenová čalamáda“
zaručeně rozbrečí.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, Martina S.
před 5171 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobře zabalený do mikrot.sáčku vydrží v ledničce v kastlíku na
zeleninu 2 měsíce. Nebo dát do sklepa do písku jako kořenovou
zeleninu.
Já dělám domácí krenex – syrový rozmixuju s převařenou vodou, octem,
olejem a solí, uchovávám v ledničce v malých skleničkách.
Nevýhoda – na světle brzy zšedne.
0
před 5170 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek