základem jsou vhodné brambory na kaši a pak v první řadě vmíchat máslo rozšťouchat a pak teprve přilévat horké mléko a pěkně vymíchávat
0 Nominace Nahlásit |
Jestli chcete mít úplně dokonale hladkou kaši,budete si muset koupit hotovou v prášku. Koupíte-li kvalitní výrobek,je jich dost,a dodržíte postup,není možné poznat rozdíl. Už se spletlo i pár dobrých kuchařů. Ale pro mne v kaši musí být kousky brambor,takže příprava jako Hanulka11.
0 Nominace Nahlásit |
Nejprve se musí dobře rozmačkat na sucho a pak teprve přidat pochutiny(mléko,máslo a jiné)
1Kdo udělil odpovědi palec? modrypezotek
před 5007 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Normálně uvařit brambory do měkka,scedit,rozštouchat,přidat máslo,znovu rozštouhat až se máslo ztratí a přimíchíchávat horké mléko po trochách.Čím víc je na začátku rozštoucháte,tím hladší bude výsledek.Ovšem základem jsou brambory typu C,přestože můj chlap tvrdí,že je to jedno.Není.
1Kdo udělil odpovědi palec? modrypezotek
před 5007 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |