Avatar uživatele
sejtanka

Jak nejlépe udělat hladkou bramborovou kaši bez použití mixéru?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11, tom004 před 5007 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

základem jsou vhodné brambory na kaši a pak v první řadě vmíchat máslo rozšťouchat a pak teprve přilévat horké mléko a pěkně vymíchávat

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tom004

Jestli chcete mít úplně dokonale hladkou kaši,budete si muset koupit hotovou v prášku. Koupíte-li kvalitní výrobek,je jich dost,a dodržíte postup,není možné poznat rozdíl. Už se spletlo i pár dobrých kuchařů. Ale pro mne v kaši musí být kousky brambor,takže příprava jako Hanulka11.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
franku

Nejprve se musí dobře rozmačkat na sucho a pak teprve přidat pochutiny(mlé­ko,máslo a jiné)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Normálně uvařit brambory do měkka,scedit,roz­štouchat,přidat máslo,znovu rozštouhat až se máslo ztratí a přimíchíchávat horké mléko po trochách.Čím víc je na začátku rozštoucháte,tím hladší bude výsledek.Ovšem základem jsou brambory typu C,přestože můj chlap tvrdí,že je to jedno.Není.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek