Doplňuji:
Díky, vyzkouším. Zkoušel jsem vařenou i se zelím a knedlíkem, pečenou
ale neznám 😉
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? gagaga, anonym před 3662 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Vyzkoušej pečenou, zkusil jsem to prvně vloni a nemá chybu – je
lepší, než vařená a dokonce mi chutnala lépe, než pečené koleno.
Nech si ji rozseknout, nebo sám odřízni spodní čelist aby se vešla do
pekáče. V silnějších místech maso několikrát nařízni až ke kosti,
nasol, načesnekuj a pokmínuj také v těch řezech alespoň den předem. Pak
posyp dno pekáče cibulí na půlkolečka, můžeš ji zastrčit i do těch
řezů. Podlij hlavu deckou vody, pekáč přikryj víkem a při teplotě cca
160 stC bezstarostně peč zhruba 2,5 hod.
Kůže má barvu kmínu, je měkká, ucho není vysušené. K tomu vařený
brambor politý výpekem, kyselá okurka ))
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit |
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |