Dobrý den chtěl bych se vás zeptat jak je podle vás nejlépe připravený
pstruh a s čím. Jelikož jsem ještě nikdy pstruha nedělal tak jak je to
podle vás nejlepší. Jestli smažit na másle nebo péct v alobalu nebo
grilovat a s jakou přílohou se nejlépe hodí.
děkuji za každou inspiraci.
Zajímavá 0 před 3087 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejlépe jen na másle. Trochu pepře, trochu soli, můžeš přidat i kmín. Jako přílohu bílé pečivo, já mám raději vařený brambor.
4Kdo udělil odpovědi palec? yuko, leporela22, bububabu, Hans51
před 3087 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já je chytám, smažím a baštím takto :
http://photo.uloziste.com/?fotka=48c504491f4c4c70.jpg&d=v2d4f1d4fdd4b40d&size=5
3.Smažím na másle , přidám kmín a osolím podle chuti.
4. Na závěr smažení klepnu jedno vajíčko.
4. Baštím tak jak je na obrázku.
0
před 3087 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |