Moji opálení kámoši se mě dneska v tom vedru ptali jestli vím co je to
gója. Víš co je to goja, ne?
Nějaký párek? Hahaha. Tak říkali že kupují čerstvá čreva, dlouho je
perou. A to víš čo jsou čreva nie? Ano. To je jasné. Pak je nacpou
bramborama. Jano má rád v goji kapustu. Ve Slovensku by to mohlo být
zelí.
A protože nedořekli celý postup, páč na slunku bylo 42°C, tak mě není
jasná chuť brambor ve vepřovém črevu a smíchané se zelím. Nechybí tam
něco? Třeba mletý maso, paprika, sádlo a tak? Přece když něco narvu do
vypraných črev, tak to nemusí chutnat. Třeba rozmočený chleba s rýží a
s cukrem.
Fuj. Brambory s moukou. Neuvěřitelná jídelní kultura. Já jim to dneska řeknu že tam něco chybí. To musí chutnat jako strouhanka s faraónem.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? dudu, marci1 před 2664 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zde je dost dobrý a podrobný recept: 🙂
http://www.apetitonline.cz/recepty/655-bramborova-jelitka-goja.html
3Kdo udělil odpovědi palec? orestez, jirkajirka, themerin
před 2664 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Třeba zde:
https://recepty.vareni.cz/goja/
Na netu najdeš desítky jiných receptů v různých obměnách.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, orestez, jirkajirka
před 2664 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Těsto na bramborový placek pečené ve vepřovém střevě.Do těsta můžeš přidat cokoli uzené,párek i to zelí.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |