Zabalený v alobalu. Nemusí být okořeněný. Pozor, aby to nebyl tzv. „analog“ nebo „alternativní“, obsahující rostlinný tuk. Ten je po rozehřátí odporný.
Upravil/a: dubraro
0
před 2018 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… Jestli stačí Camember..
Takhle..
NIKDY negriluj krále sýrů.. Ten tak hnusně ztvrdne, a nemá tu chuť.., jsou
to vyhozené peníze.
Běžně děláme Camember nebo Sedlčanský ..
To si vezmeš hermelín a vykoupeš ho v koření rozmichanem v oleji.
Ideálné si kup normálně koření „grilovaný sýr“..
Celé to i s olejem zabal do alobalu…
V troubé asi 20minut..
Na pánvi nevím.. Asi taky tak nějak…
Prosté musí být mékký uvnitř…
Zkus a uvidíš
Časem si vychytas svoje koření
A nezapomeň brusinky..
Upravil/a: Mp2
0
před 2018 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |