Záleží na tom, jaký máte postup při vaření polévky. Zda je vaříte zvlášť, nebo přidáváte do vařícího vývaru atd.
Já čas nesleduji, přidávám je do vývaru, takže asi 10 minut. Jikry se vaří déle než mlíčí, proto je přidávám později.
Pročtěte si rady
" Jikry (stejně jako každé jiné vajíčko) můžete vařit libovolně dlouho, mlíčí se vám však celkem snadno rozvaří. Je proto lepší povařit ho předem v hodně osolené vodě s trochou octa. Mlíčí se jakoby zatáhne a bude pevnější."
https://www.trebonskykapr.cz/vanocni-polevka-z-kapra
Další postup
https://pardubicky.denik.cz/kultura_region/jak-spravne-pripravite-slavnostni-rybi-cac0.html
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Podle mě,pokud máte mlíčňáka, tak mlíčí je nejlepší na řízky (tenší plátky)- mňamka,ale někomu možná nechutná. Do polívky bych v tom případě dal jen vnitřnosti, event.,kousek masa.
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |