Pokud jde přímo o ten recept, tak jej čti ještě jednou – je to tam
napsáno.
Doplňuji:
ad Doplněna: no jelikož je ta ryba zalitá nějakou tou smetanou, tak bych to
s tou teplotou nepřeháněl, 120–150
Upravil/a: cochee
0
před 4215 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na pánvi to nejde měřit ale ryba je hotová když maso po obrácení znění baru zbělá. Ryba se zprudka opeče na pánvi a pak se přelije smetanou nebo bešamelem a dopéká tak těch 150 až 180°C než začne na povrchu opečená.
0
před 4210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |