Koupil jsem si elektrický mlýnek na maso a bouhužel jsem zjistil,že ty
děrované kotouče a i nůž jsou tupé.Maso bylo spíš víc
natrhané,mělněné než aby bylo krásně namleté.V návodu píšou,že
kotouče a nůž je samobrusný.Docela by mě zajímalo kdy se,už sám
nabrousí.Moc tomu samobrusu nevěřím.Máte s tím nějaké zkušenosti?
Předem dík za odpoved
´
http://www.mall.cz/mlynky-maso/moulinex-me41113e?v=388207
Jinač strouhání a cirusovač je v pohodě.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4661 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vlastním el.mlýnek na maso od Fy Zelmer,který používám u zabíjaček a Tvůj ( i můj)problém jsem vyřešil tím,že mezi šnek a nůž vkládám pérovou podložku,která více přitlačí nůž k šajbě(děrovaný kotouč) a tím docílím perfektnímu mletí.Nevím,co je to samobrus,ale po čase dám nůž a šajbu k odborníkovi na přebroušení.Musíš mít obě součástky broušené najednou,jinak to nedává smysl!
0 Nominace Nahlásit |
Neplatí vždy „co je psáno,to je dáno“.Našel bych firmu,nebo soukromníka,kteří se broušením zabývají.Na nabroušení děrovaného kotoučového nože,se používá tzv.: „magnetka“, magnetická horizontální bruska. Je to jediná možnost,aby mlýnek dobře sloužil.
4Kdo udělil odpovědi palec? dudu, mrblackwell, flodur, dedeg
před 4661 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samobrus je obchodní trik. Při kždém nabroušení šajby / děrovaného kotouče/ je potřeba současně nebrousit i nůž.
4Kdo udělil odpovědi palec? dudu, mrblackwell, flodur, dedeg
před 4661 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |