Je dobré jakékoliv bobulovité ovoce napřed rozložit na tácek a nechat zamrazit a teprve poté je sesypat do pytlíku.Ono když se sesype hned,tak z toho při rozmražování potom je maglajz,jak se rozmrazují kraje a prostředek je furt na kost.
0 Nominace Nahlásit |
Já to tak dělám. Nebo je rozšťouchám s trochou cukru a zamrazím tu
hmotu. Pak je rozmražené používám třeba do palačinek.
Ale stejně je nejlepší sníst jahody hned, když jsou čerstvé 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Zmrazujeme jahody,očistím zbavím to co tam nepatří,nesmí s ní kapat voda,nechat vysušit a nasypat do pytlíku zamrazit.tak to dělám jááááááá.
Zdroj: žolík
0
před 4905 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |