má dost specifickou chuť… dostala jsem dva svazky, jeden už je v mrazáku, ale krom guacamole, kam se ho dává jen troška, mě nenapadá, kam ho můžu ještě šoupnout, je mi líto ho jen tak vyhodit..
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56 před 3095 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Můžeš použít ke všem masům, do salátů pomazánek a podobně.- Vždy je ho však třeba dávat s mírou
0 Nominace Nahlásit |
Strýček google https://www.google.cz/?client=opera#q=koriandr+recepty
0
před 3095 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dost štípe, takže bych ho dala do všech jídel teplých i studených, kde se dává pepř. a ten už pak ne. Jinak rychle s ním do vody, možná pustí kořeny a pak zasadit.
0
před 3094 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to moja oblubena bylinka. Pouzivam ju na indicke a mexicke jedla. Pridava sa tesne pred dokoncenim pripadne az na tanieri. Hodi sa v podstate do kazdeho pikantneho jedla. Moja oblubena rychla vecera: meso oprazit s cibulou, cesnakom a chilli, pridat rajciny, plechovku fazule a posypat koriandrom. Pripadne varianta bez masa s vajciami.
0
před 3093 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jamie Oliver končí jakékoli jídlo „a na závěr dáme nasekaný čerstvý koriandr“. Briti jsou hodně na koriandr, ale petržel používají zcela výjimečně.
Mně osobně koriandr chutí jako toaletní mýdlo. Údajně to je genetický podmíněno a prý cca 20% lidem koriandr chutí jako mýdlo (recesivní gen).
brillant: jo google jsem taky použila, nejsem trubka, spíš mě zajímaly tipy od ostatních a jejich zkušenosti, tady aby se fakt člověk bál na něco zeptat :(
fgh: no to u mě právě nelze v každém jídle, páč je dost výrazný..
ale v poho, už jsem si vyrobila koriandrové pesto 😉
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |