Kdysi jsem viděl známého vyrábět z calvadosu likér. Bylo to v zahrádkářské osadě, v partii byly i ženy a neměly co pít, byl k disposici jen domácí calvados. Ten známý nalil pro ženy do pohárků asi do poloviny calvadosu, potom opatrně nalil trochu červeného sirupu a na to pomalu nalil trochu sirupu žlutého a zas červeného. Vznikly zajímavé barevné proužky, na oko to bylo poměrně hezké, ale k pití do až tak moc nebylo
0 Nominace Nahlásit |
Já tušil, že něco chuťově sladit s ovocnou pálenkou nebude tak snadné. Furt mě nic nenapadá. Švestkový sirup není, jablečný je blééé a ty aromatické lihoviny nic nepřerazí.
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |