Avatar uživatele
Ribanna

Co s tvrdou klobásou?

Teta mi dala madarské klobásy,visely ji ve spíži no aspon tři roky.No,nevypadají špatně,ale co s nimi? Kousat se nedají,krájet snad jen motorovou pilo a tu nemám ☹ a tak nevím..Jsou jedlé,dají se nějak upravit,vařit nebo něco podobného?poradte..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? salsa verde, hanulka11, tom004, Jikra, www, anonym před 4847 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Mám vyzkoušenou metodu.Jednu klobásu,dám,na napařovač knedlíků.Nechám,v pá­ře,cca 10 minut.Po rozkrojení,je zkažená,cítit,ky­sele,a většinou „pění“.Pokud,je v pořádku,voní,a klidně,ji sním.Už,jsem jedl,starší klobásy,a žiju. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

No tak to ti závidím, pokud mají barvu i vůni, neboj se je uvařit a teplé sníst.
Jinak ostrým nožem nebo kráječem syrové na tenké plátky-tak bych je zbaštil já! 😁

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

Zřejmě za ty roky tak vyschly- veškerý tuk který je zjemňuje je pryč-já bych je osobně nejedla ,ani nijak k jídlu nezpracovávala

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Asi bych zkusil recept od toma, vypadá to slibně a hned se pozná poživatelnost.
Pak už mne napadá jen sekyrkou naštípat na žrádlo pro psy, ti dokáží rozdrtit i kosti, takže tohle by byla jen taková ňamka.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
žolik

jsou jedlé tak akorát jak má správná maďarská klobása,to se nemusí ani vařit nakrájet na tenké plátky a přejí dobrou chuť.

Zdroj: žolík

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nozdrolomo

3 roky ? no tak to už bych taky neriskoval… :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek