Avatar uživatele
Žanda

Co event.udělat,aby změkly vanilkové rohlíčky.Jsou sice v chladnu…

Bohužel,dala jsem Heru a máslo 1:1
Ořechy nebyly nijak moc mastné.Toto se mi jetě nestalo.
Děkuji za radu.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3628 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ahold

Teď už nic. Ale nezoufej. Budou chtít jenom delší čas na to aby zkřehly.
Jejich čas určitě přijde 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
johana 56

Určitě změknou,ale bude to déle trvat.On je opravdu mezi máslem a Herou rozdíl.Když jsou ořechy méně mastné,Hera chybějící tuk nenahradí.Jedinkrát jsem se pokusila osvědčený recept (ihned po upečení jemné a křehké) ´ošidit´,nevy­platilo se.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tazatelka

Krabici vykládám alobalem, někdy jen pečícím papírem, a na cukroví pokrájím pár tenkých plátků jablka. Ještě se nestalo, aby se cukroví neproleželo.

Ale možná byla nějaká divná mouka, čas od čassu se stane, že člověk na takovou narazí, a bohužel to nepozná, aý po upečení finálního výrobku..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
isteron

Trochu počkať, potrebujú nachytať vlhkosť z okolitého prostredia. Alebo napariť nad parou, ale to by bolo treba opatrne vyskúšať na vzorke pár kusov.
Doplňuji:
Alebo namáčať do čaju, alebo kávy, vína.

Upravil/a: isteron

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pipka

Žando nevidím v tom problém,právě proto že jsou v chladnu jsou tvrdé díky tomu ,že je v nich máslo.Až si je přinesete domů do tepla tak změknou.Máslo v chladu tuhne.Jinak se do krabičky přidává kousek jablka

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek