Teď už nic. Ale nezoufej. Budou chtít jenom delší čas na to aby
zkřehly.
Jejich čas určitě přijde 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Určitě změknou,ale bude to déle trvat.On je opravdu mezi máslem a Herou rozdíl.Když jsou ořechy méně mastné,Hera chybějící tuk nenahradí.Jedinkrát jsem se pokusila osvědčený recept (ihned po upečení jemné a křehké) ´ošidit´,nevyplatilo se.
0 Nominace Nahlásit |
Krabici vykládám alobalem, někdy jen pečícím papírem, a na cukroví pokrájím pár tenkých plátků jablka. Ještě se nestalo, aby se cukroví neproleželo.
Ale možná byla nějaká divná mouka, čas od čassu se stane, že člověk na takovou narazí, a bohužel to nepozná, aý po upečení finálního výrobku..
0 Nominace Nahlásit |
Trochu počkať, potrebujú nachytať vlhkosť z okolitého prostredia.
Alebo napariť nad parou, ale to by bolo treba opatrne vyskúšať na vzorke
pár kusov.
Doplňuji:
Alebo namáčať do čaju, alebo kávy, vína.
Upravil/a: isteron
0 Nominace Nahlásit |
Žando nevidím v tom problém,právě proto že jsou v chladnu jsou tvrdé díky tomu ,že je v nich máslo.Až si je přinesete domů do tepla tak změknou.Máslo v chladu tuhne.Jinak se do krabičky přidává kousek jablka
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |