Dnes jsou ČASTO citrony plesnivé dokonce už i přímo v krámu mezi ostatními citrony, což např. za komunismu NEBYLO VŮBEC MOŽNÉ, MYSLITELNÉ. Dohlížet na kvalitu existovalo, to si nevymýšlím. A v těch časech taky prodavačky tak často ze zoufalství a nudy nekouřily za krámem, pokud vůbec někde něco kouřily 🤷♂️
Pokud se mně to nezdá, může to být i tím, že používáme stále a stále více pořád dražší a „chemičtější“ chemie?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst před 852 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejspíš je to stará úroda, rok, dva. Jako u jablek ze supermarketů. Perfektně chlazené sklady to umožňují. Nakoupí se za co nejnižší cenu, a prodá za evropskou cenu.
0 Nominace Nahlásit |
Může to být z úsporných důvodů. Používá se méně účinná, ale levnější chemie.
0
před 852 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |