těsto na chléb neobsahuje žádný tuk ,kdežto těsto na cukroví, sušenky se bez tuku neobejde
0 Nominace Nahlásit |
Tvrdost pečiva zásadně ovlivňuje obsah vody. Sušenky jí obsahují po upečení podstatně méně než chléb, a jsou tedy tvrdší. Jejich struktura ale způsobuje, že se z nich voda pomaleji odpařuje, a naopak snáze vodu ze vzduchu pohlcují. Právě to je důvod, proč při běžné teplotě a vlhkosti vzduchu na rozdíl od chleba měknou.
Vlastní zdroj
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |