Avatar uživatele
anonym

Cibule nakrájená na kolečka je osmažena téměř hned narozdíl od krájené na drobno. Proč to tak je?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Andělé, hanny 2, fablen před 4722 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Alesh

Podle mě je to tím, že má menší plochu. Kolečka smažíš jen ze dvou stran, ty kostičky pak z dalších čtyř.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Já...

Nesouhlas s "ALESH"em. I kruh cibule má přece svoje boční strany – vnitřní a vnější… A když se jednotlivá kolečka (hezky od vnitřního po vnější) nakrájené cibule před smažením od sebe rozdělí a oni se tak přes sebe na té pánvi různě přeposkládají (takže nemají dokonalý kontakt s teplým dnem pánve), tak nevěřím že budou usmažena dřív, než kostičky cibule…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek