Právě jsme přivezli čerstvě vyuzená od kamaráda a opět naprostá
bomba. Úplně jiný produkt, než v obchodě. Dva kousky mám pro kamarádku
v tašce a sedím u piva, všichni hosté se ptají personálu, co voňavého
bude k jídlu 😁.
Doplňuji:
Pochopitelně nikoho nenutím, ale vřele doporučuji správně vyuzená kuřata
i ryby, králíka ap. vyzkoušet uzené od odborníka, podomácku. Prodávané
v obchodech je fakt děs a hodně lidí to jen odradí. Jsem přesvědčen, že
ti co uzené mohou, nebudou zklamáni ! 😉
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? iceT, beer, anonym, anonym před 4376 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
A to tak, že velmi !!
Kuřata, ryby… kdo neokusil chybuje. )) Samozřejmě musí být uzeno doma,
posolit, česnek, správné dřevo, šikovná a znalá obsluha udírny –
výsledek je pak dokonalý.
Taky jsem znal pár lidí, kteří nebyli s produktem z obchodu spokojeni a
proto i ono domácí nechtěli. Po ochutnání však hoooodně rychle
objednávali )) Každé uzené z obchodu je dnes pouze „ovoněné“ kouřem,
se správným uzením to ale nemá nic společného. Naštěstí mám také
domácí zdroj, kuřata po kartonech za velmi solidní cenu.. špica!
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit |
V obchodě jsem to nikdy nekoupila – nějak ani nevím proč, prostě uzený kuře…přijde mi to divný. Já vlastně na to uzený nějak od jistý doby nejsem .Ale nech si chutnat.
0 Nominace Nahlásit |
Domácí uzené maso „z komína“ mám ráda, jen zrovna kuře to být nemusí. Ryby jasně, domácí králík, vepřové i nutrii „ze dvora“ klidně i různé klobásky a salámky. Kuře zrovna moc nemusím, několikrát jsem byla u vyskladňování hal s vykrmenými kuřaty a u následného zpracování ve Vodňanech a od té doby mi tak nějak drůbeží celkově nechutí…
0 Nominace Nahlásit |
Je to hnus! Hlavně tedy pro mě, když byli k obědu tak nebyli moc dobré. Nejlepší je klasika pečené kuřátko. Takže za mě ne.
0 Nominace Nahlásit |
Dobré prase všechno spase-a protože já to dobré čunče jsem,tak bych si dala říct.To kupované uzené kuře,tedy spíš ty uzený stehna,jsou dobrý uvařený,obraný a daný do rizota.
0 Nominace Nahlásit |
Podle mě patří kuře na pekáč a ne do udírny,salámů,párků a dokonce prodávají i kuřecí tlačenku.Nepozřel bych!
0 Nominace Nahlásit |
Ne. A ta doma uzená ještě méně. Nemám ráda uzeniny a ty domácí mi
vadí snad ještě víc právě pro to „poctivé“ uzení. Na mě moc silná
„vůně“ i chuť. Ještě tak někdy toho pstroužka nebo tuňáka.
Ale každopádně – nech si chutnat.:-)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |