Avatar uživatele
david22

Chutná vám dušená mrkev?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? manon, Alesh, anonym, anonym před 4335 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Dušená na másle, přislazená a dochucená špetkou soli a citronem je výborná. Chutná mi, ale ne každý ji umí připravit skutečně dobře.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Přesně jak píše manon, ve škole to bylo za trest. Říkali jsme tomu prase v mrkvi, vždycky se na talíři klepaly kousky tlustého masa na kašovité mazlavé mrkvové hmotě- brrr. Dneska mám dušenou mrkev ráda (i bez masa) musím si ji ale připravit sama (asi tak jako i segedín, rizoto, koprovku, dušenou kapustu aj. „hity školní kuchyně“)

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit


Avatar uživatele
honza19hk

jo ale radši mám syrovou,nejlépe čerstvě vytaženou z pole a takovou menší-jsou šťavnatější.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
manon

Celé dětství jsem jí díky tomu, co vařili ve školní jídelně, upřímně nesnášela. Pak jsem ji po letech jako dospěla zkusila uvařit a změnila jsem názor. Chutná a vařím ji čas od času – s masem a bramborami výborná kombinace :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
sevos

S pečeným vepřovým a bramborama,to můžu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Alesh

fuj, hnus fialovej! 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
balca

ano

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Shizuka

Souhlesím se Sevosem :D Mňam :P
Doplňuji:
*Souhlasím :)

Upravil/a: Shizuka

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
vlk samotař

Proč by neměla.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Ne, mamka mi ji vždy vařila při průjmu, dokáže se fakt znechutit :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pusinka50

Chutná. Ale jen ta moje domácí

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
karel4

ano

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Ona se ta mrkvička musí umnět připravit. Důkladně udušená na másle s čerstvými brambůrky posypanými zelenou petrželkou. A nezahušťovat moc moukou. Zám to ze školní jídelny. Mrkev kaši z mouky a máslo žádné.Ani k ní maso nemusí být. Naše máma k tomu podávala vařené hovězí.
Doplňuji:
Já jí mám rád jemně nasrouhanou s citronem a a mírně oslazenou jako salát. MŇAM

Upravil/a: elektrikář

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek