Prosim popis pro blbecky ( pro me ) ☹ -iv-
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář, hanulka11, pokazdejinak před 4950 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
také jsem ho párkrát dělala i zapékaný,/Uvařila a zapékala se smetanou a sýrem/ ale moc mě neoslovil…asi nejsem správný gurmán…takže u mě už chřest nebude na jídelníčku
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, elektrikář, anonym
před 4950 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
bílý oškrabat celý (až na hlavičku), zelený jen trošku konce, uvařit
doměkka. nejlíp se mi s ním zachází, když si ty stonky svážu do
takového balíčku… a protože ho moje rodina moc nemusí, mám ho většinou
celý pro sebe :)
stačí přelít rozpuštěným máslem nebo jsem si jednou dala práci
s holandskou omáčkou (zkusím najít recept, ale šlehají se žloutky nad
vodní párou) a bylo to moc dobrý
jinak ty slupky a odlomené dřevnaté konce nevyhazovat, prý se z toho vaří
polévka – ale já moc polévky nemusím, takže nemám vyzkoušeno
doplnění:
stačí do strýce googla zadat recept holandská omáčka a vyskočí toho
spousta… za všechny jen můj oblíbenec cuketka:
http://www.cuketka.cz/?p=113
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, chudst, anonym
před 4950 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Chřest se vaří ve vodě nebo víně a přelévá se
různými omáčkami.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4950 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |