Zeptal/a se – 23.duben 12:50
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Sáček běžné rýže je při přípravě nutné vařit cca 15 minut, zatímco sáček parboiled rýže je nutné vařit 25 minut. Přitom by se zdálo, že parboiled (předvařená) rýže bude méně náročná na přípravu, protože je pro tyto účely už vlastně předpřipravená. Ale všechno je jinak. Snad se v tom někdo vyzná. Děkuji.
Zeptal/a se – 23.duben 12:57
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Sáček běžné rýže je při přípravě nutné vařit cca 15 minut, zatímco sáček parboiled rýže je nutné vařit 25 minut. Přitom by se zdálo, že parboiled (předvařená) rýže bude méně náročná na přípravu, protože je pro tyto účely už vlastně předpřipravená. Ale všechno je jinak. Snad se v tom někdo vyzná. Děkuji.