Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.červenec 17:11

Skladování potravin a surovin, rozdělaných nebo už uvařených ( na pozdější konzumaci)

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Opět to rozepíšu malinko do odstavců do bodů, prosím o odpovědě též v bodech, ať je to přehledné :)
(děláte si oběd a zbydou vám uvařené suroviny či potraviny a chcete si je někam uklidit s tím že si je dáte druhý den třeba k obědu) kam? a do čeho je dáte a jak skladujete?)

1.Uvařené brambory
_
1.necháte je na plotně v hrnci polootevřené aby dýchali
2.nebo na plotně v hrnci zavřené pod pokličkou aby dovnitř nešel tolik vzduch?
3.nebo do lednice v hrnci zavřené též pokličkou aby neproudil dovnitř příliš vzduch
4.nebo v hrnci polootevřené v lednici aby dýchali?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo do lednici

2.Uvařený knedlík
_
1.necháte ho na plotně v hrnci polootevřený aby dýchal
2.nebo na plotně v hrnci zavřený pod pokličkou aby dovnitř nešel tolik vzduch?
3.nebo do lednice v hrnci zavřený též pokličkou aby neproudil dovnitř příliš vzduch
4.nebo v hrnci polootevřený v lednici aby dýchal?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo do lednici

  • Pod otázka o knedlících – kde knedlík celý nezpracovaný skladujete ?

_
Jestli v lednici ?nebo někde v chladu ve špajzu?
to samé když vám zbude půlka knedlíku ukrojeného (lednice či špajz).

3.uvařené špagetti
_
1.necháte je na plotně v hrnci polootevřené aby dýchali
2.nebo na plotně v hrnci zavřené pod pokličkou aby dovnitř nešel tolik vzduch?
3.nebo do lednice v hrnci zavřené též pokličkou aby neproudil dovnitř příliš vzduch
4.nebo v hrnci polootevřené v lednici aby dýchali?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo v lednici

4.zbylé maso ukrojené odkrojené
znova zamrazit ? nebo do lednice
a jak zabalit? stačí do sáčku aby se tam nedostal vzduch?

Děkuji za rady 🙂

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.červenec 17:45

Jak skladujete rozdělané nebo už uvařené potraviny a suroviny určené k pozdější konzumaci?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Opět to rozepíšu malinko do odstavců do bodů, prosím o odpovědě též v bodech, ať je to přehledné :)
(děláte si oběd a zbydou vám uvařené suroviny či potraviny a chcete si je někam uklidit s tím že si je dáte druhý den třeba k obědu) kam? a do čeho je dáte a jak skladujete?)

1.Uvařené brambory
_
1.necháte je na plotně v hrnci polootevřené aby dýchali
2.nebo na plotně v hrnci zavřené pod pokličkou aby dovnitř nešel tolik vzduch?
3.nebo do lednice v hrnci zavřené též pokličkou aby neproudil dovnitř příliš vzduch
4.nebo v hrnci polootevřené v lednici aby dýchali?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo do lednici

2.Uvařený knedlík
_
1.necháte ho na plotně v hrnci polootevřený aby dýchal
2.nebo na plotně v hrnci zavřený pod pokličkou aby dovnitř nešel tolik vzduch?
3.nebo do lednice v hrnci zavřený též pokličkou aby neproudil dovnitř příliš vzduch
4.nebo v hrnci polootevřený v lednici aby dýchal?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo do lednici

  • Pod otázka o knedlících – kde knedlík celý nezpracovaný skladujete ?

_
Jestli v lednici ?nebo někde v chladu ve špajzu?
to samé když vám zbude půlka knedlíku ukrojeného (lednice či špajz).

3.uvařené špagetti
_
1.necháte je na plotně v hrnci polootevřené aby dýchali
2.nebo na plotně v hrnci zavřené pod pokličkou aby dovnitř nešel tolik vzduch?
3.nebo do lednice v hrnci zavřené též pokličkou aby neproudil dovnitř příliš vzduch
4.nebo v hrnci polootevřené v lednici aby dýchali?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo v lednici

4.zbylé maso ukrojené odkrojené
znova zamrazit ? nebo do lednice
a jak zabalit? stačí do sáčku aby se tam nedostal vzduch?

Děkuji za rady 🙂

Původní neotázka
Skladování potravin a surovin, rozdělaných nebo už uvařených ( na pozdější konzumaci)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.červenec 0:14

Jak skladujete rozdělané nebo už uvařené potraviny a suroviny určené k pozdější konzumaci?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Opět to rozepíšu malinko do odstavců do bodů, prosím o odpovědi též v bodech, ať je to přehledné :)
(děláte si oběd a zbydou vám uvařené suroviny či potraviny a chcete si je někam uklidit s tím že si je dáte druhý den třeba k obědu) kam? a do čeho je dáte a jak skladujete?)

1.Uvařené brambory
_

  1. necháte je na plotně v hrnci polootevřené, aby dýchaly
  2. nebo na plotně v hrnci zavřené pod pokličkou, aby dovnitř nešel tolik vzduch?
  3. nebo do lednice v hrnci zavřené též pokličkou, aby neproudil dovnitř příliš vzduch
  4. nebo v hrnci polootevřené v lednici, aby dýchaly?
  5. nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo do lednici

2.Uvařený knedlík
_

  1. necháte ho na plotně v hrnci polootevřený, aby dýchal
  2. nebo na plotně v hrnci zavřený pod pokličkou, aby dovnitř nešel tolik vzduch?
  3. nebo do lednice v hrnci zavřený též pokličkou, aby neproudil dovnitř příliš vzduch
  4. nebo v hrnci polootevřený v lednici, aby dýchal?
  5. nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo do lednice
  • Podotázka o knedlících – kde celý nezpracovaný knedlík skladujete?

V lednici, nebo někde v chladu ve špajzu?
to samé když vám zbude půlka knedlíku ukrojeného (lednice, či špajz).

3.uvařené špagety
_

  1. necháte je na plotně v hrnci polootevřené, aby dýchaly
  2. nebo na plotně v hrnci zavřené pod pokličkou, aby dovnitř nešel tolik vzduch?
  3. nebo do lednice v hrnci zavřené též pokličkou, aby neproudil dovnitř příliš vzduch

4.nebo v hrnci polootevřené v lednici, aby dýchaly?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo v lednici

4.zbylé maso – ukrojené/odkrojené
znova zamrazit? nebo do lednice
a jak zabalit? stačí do sáčku, aby se tam nedostal vzduch?

Děkuji za rady 🙂

Původní neotázka
Skladování potravin a surovin, rozdělaných nebo už uvařených ( na pozdější konzumaci)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.červenec 18:29

Jak skladujete rozdělané nebo už uvařené potraviny a suroviny určené k pozdější konzumaci?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Opět to rozepíšu malinko do odstavců do bodů, prosím o odpovědi též v bodech, ať je to přehledné :)
(děláte si oběd a zbydou vám uvařené suroviny či potraviny a chcete si je někam uklidit s tím že si je dáte druhý den třeba k obědu) kam? a do čeho je dáte a jak skladujete?)

1.Uvařené brambory
_

  1. necháte je na plotně v hrnci polootevřené, aby dýchaly
  2. nebo na plotně v hrnci zavřené pod pokličkou, aby dovnitř nešel tolik vzduch?
  3. nebo do lednice v hrnci zavřené též pokličkou, aby neproudil dovnitř příliš vzduch
  4. nebo v hrnci polootevřené v lednici, aby dýchaly?
  5. nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo do lednici

2.Uvařený knedlík
_

  1. necháte ho na plotně v hrnci polootevřený, aby dýchal
  2. nebo na plotně v hrnci zavřený pod pokličkou, aby dovnitř nešel tolik vzduch?
  3. nebo do lednice v hrnci zavřený též pokličkou, aby neproudil dovnitř příliš vzduch
  4. nebo v hrnci polootevřený v lednici, aby dýchal?
  5. nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo do lednice
  • Podotázka o knedlících – kde celý nezpracovaný knedlík skladujete?

V lednici, nebo někde v chladu ve špajzu?
to samé když vám zbude půlka knedlíku ukrojeného (lednice, či špajz).

3.uvařené špagety
_

  1. necháte je na plotně v hrnci polootevřené, aby dýchaly
  2. nebo na plotně v hrnci zavřené pod pokličkou, aby dovnitř nešel tolik vzduch?
  3. nebo do lednice v hrnci zavřené též pokličkou, aby neproudil dovnitř příliš vzduch

4.nebo v hrnci polootevřené v lednici, aby dýchaly?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo v lednici

4.zbylé maso – ukrojené/odkrojené
znova zamrazit? nebo do lednice
a jak zabalit? stačí do sáčku, aby se tam nedostal vzduch?

Děkuji za rady 🙂

Původní neotázka
Skladování potravin a surovin, rozdělaných nebo už uvařených ( na pozdější konzumaci)

Vkládejte otázky, nikoliv „neotázky“. Otázky přece končí otazníkem. Děkuji.