anonym
Zeptal/a se – 8.červenec 17:11
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Opět to rozepíšu malinko do odstavců do bodů, prosím o odpovědě
též v bodech, ať je to přehledné :)
(děláte si oběd a zbydou vám uvařené suroviny či potraviny a chcete si je
někam uklidit s tím že si je dáte druhý den třeba k obědu) kam? a do
čeho je dáte a jak skladujete?)
1.Uvařené brambory
_
1.necháte je na plotně v hrnci polootevřené aby dýchali
2.nebo na plotně v hrnci zavřené pod pokličkou aby dovnitř nešel tolik
vzduch?
3.nebo do lednice v hrnci zavřené též pokličkou aby neproudil dovnitř
příliš vzduch
4.nebo v hrnci polootevřené v lednici aby dýchali?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo do lednici
2.Uvařený knedlík
_
1.necháte ho na plotně v hrnci polootevřený aby dýchal
2.nebo na plotně v hrnci zavřený pod pokličkou aby dovnitř nešel tolik
vzduch?
3.nebo do lednice v hrnci zavřený též pokličkou aby neproudil dovnitř
příliš vzduch
4.nebo v hrnci polootevřený v lednici aby dýchal?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo do lednici
_
Jestli v lednici ?nebo někde v chladu ve špajzu?
to samé když vám zbude půlka knedlíku ukrojeného (lednice či špajz).
3.uvařené špagetti
_
1.necháte je na plotně v hrnci polootevřené aby dýchali
2.nebo na plotně v hrnci zavřené pod pokličkou aby dovnitř nešel tolik
vzduch?
3.nebo do lednice v hrnci zavřené též pokličkou aby neproudil dovnitř
příliš vzduch
4.nebo v hrnci polootevřené v lednici aby dýchali?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo v lednici
4.zbylé maso ukrojené odkrojené
znova zamrazit ? nebo do lednice
a jak zabalit? stačí do sáčku aby se tam nedostal vzduch?
Děkuji za rady 🙂
Zeptal/a se – 8.červenec 17:45
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Opět to rozepíšu malinko do odstavců do bodů, prosím o odpovědě
též v bodech, ať je to přehledné :)
(děláte si oběd a zbydou vám uvařené suroviny či potraviny a chcete si je
někam uklidit s tím že si je dáte druhý den třeba k obědu) kam? a do
čeho je dáte a jak skladujete?)
1.Uvařené brambory
_
1.necháte je na plotně v hrnci polootevřené aby dýchali
2.nebo na plotně v hrnci zavřené pod pokličkou aby dovnitř nešel tolik
vzduch?
3.nebo do lednice v hrnci zavřené též pokličkou aby neproudil dovnitř
příliš vzduch
4.nebo v hrnci polootevřené v lednici aby dýchali?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo do lednici
2.Uvařený knedlík
_
1.necháte ho na plotně v hrnci polootevřený aby dýchal
2.nebo na plotně v hrnci zavřený pod pokličkou aby dovnitř nešel tolik
vzduch?
3.nebo do lednice v hrnci zavřený též pokličkou aby neproudil dovnitř
příliš vzduch
4.nebo v hrnci polootevřený v lednici aby dýchal?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo do lednici
_
Jestli v lednici ?nebo někde v chladu ve špajzu?
to samé když vám zbude půlka knedlíku ukrojeného (lednice či špajz).
3.uvařené špagetti
_
1.necháte je na plotně v hrnci polootevřené aby dýchali
2.nebo na plotně v hrnci zavřené pod pokličkou aby dovnitř nešel tolik
vzduch?
3.nebo do lednice v hrnci zavřené též pokličkou aby neproudil dovnitř
příliš vzduch
4.nebo v hrnci polootevřené v lednici aby dýchali?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo v lednici
4.zbylé maso ukrojené odkrojené
znova zamrazit ? nebo do lednice
a jak zabalit? stačí do sáčku aby se tam nedostal vzduch?
Děkuji za rady 🙂
–
Původní neotázka
Skladování potravin a surovin, rozdělaných nebo už uvařených ( na
pozdější konzumaci)
Zeptal/a se – 9.červenec 0:14
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Opět to rozepíšu malinko do odstavců do bodů, prosím o odpovědi též
v bodech, ať je to přehledné :)
(děláte si oběd a zbydou vám uvařené suroviny či potraviny a chcete si je
někam uklidit s tím že si je dáte druhý den třeba k obědu) kam? a do
čeho je dáte a jak skladujete?)
1.Uvařené brambory
_
2.Uvařený knedlík
_
V lednici, nebo někde v chladu ve špajzu?
to samé když vám zbude půlka knedlíku ukrojeného (lednice, či
špajz).
3.uvařené špagety
_
4.nebo v hrnci polootevřené v lednici, aby dýchaly?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo v lednici
4.zbylé maso – ukrojené/odkrojené
znova zamrazit? nebo do lednice
a jak zabalit? stačí do sáčku, aby se tam nedostal vzduch?
Děkuji za rady 🙂
–
Původní neotázka
Skladování potravin a surovin, rozdělaných nebo už uvařených ( na
pozdější konzumaci)
Zeptal/a se – 9.červenec 18:29
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Opět to rozepíšu malinko do odstavců do bodů, prosím o odpovědi též
v bodech, ať je to přehledné :)
(děláte si oběd a zbydou vám uvařené suroviny či potraviny a chcete si je
někam uklidit s tím že si je dáte druhý den třeba k obědu) kam? a do
čeho je dáte a jak skladujete?)
1.Uvařené brambory
_
2.Uvařený knedlík
_
V lednici, nebo někde v chladu ve špajzu?
to samé když vám zbude půlka knedlíku ukrojeného (lednice, či
špajz).
3.uvařené špagety
_
4.nebo v hrnci polootevřené v lednici, aby dýchaly?
5.nebo dáte do sáčku a necháte na lince nebo v lednici
4.zbylé maso – ukrojené/odkrojené
znova zamrazit? nebo do lednice
a jak zabalit? stačí do sáčku, aby se tam nedostal vzduch?
Děkuji za rady 🙂
–
Původní neotázka
Skladování potravin a surovin, rozdělaných nebo už uvařených ( na
pozdější konzumaci)
Vkládejte otázky, nikoliv „neotázky“. Otázky přece končí otazníkem. Děkuji.