anonym
Zeptal/a se – 16.prosinec 12:56
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Nebo třeba takové vanilkové rohlíčky pokud budou bez cukru, tak jsou
tělu nějak prošpěšné? Moc se mi to nezdá.
Tuk, máslo, mouka – > překyselování organismu. :)
Neberu v potaz bezlepkové verze, které bych stejně potřeboval, ale to už je většinou jen o surovinách, které jsou několikrát dražší, protože za zdraví se platí a to obzlásť při celiakii.
Zeptal/a se – 16.prosinec 13:06
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Nebo třeba takové vanilkové rohlíčky pokud budou bez cukru, tak jsou
tělu nějak prošpěšné? Moc se mi to nezdá.
Tuk, máslo, mouka – > překyselování organismu. :)
Neberu v potaz bezlepkové verze, které bych stejně potřeboval, ale to už je většinou jen o surovinách, které jsou několikrát dražší, protože za zdraví se platí a to obzlásť při celiakii.
Zeptal/a se – 16.prosinec 13:12
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Nebo třeba takové vanilkové rohlíčky pokud budou bez cukru, tak jsou
tělu nějak prošpěšné? Moc se mi to nezdá.
Tuk, máslo, mouka – > překyselování organismu. :)
Neberu v potaz bezlepkové verze, které bych stejně potřeboval, ale to už je většinou jen o surovinách, které jsou několikrát dražší, protože za zdraví se platí a to obzlásť při celiakii.
Zeptal/a se – 16.prosinec 13:12
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Nebo třeba takové vanilkové rohlíčky, pokud budou bez cukru, tak jsou
tělu nějak prospěšné? Moc se mi to nezdá.
Tuk, máslo, mouka – > překyselování organismu. :)
Neberu v potaz bezlepkové verze, které bych stejně potřeboval, ale to už je většinou jen o surovinách, které jsou několikrát dražší, protože za zdraví se platí a to obzvlášť při celiakii.