Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.září 16:52

Záleží na chuti. Kulatozrnou používám na nákyp, lepí se, takže u tohoto pokrmu vyhovuje.

Jinak pravidelně kupuji rýži Parboiled, která je zdravější, nerozvařuje se a chutná mně. Někdy koupím i Natural.

Může se o ní přečist víc
http://www.la­gris.cz/produk­ty/ryze/parbo­iled/parboiled

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.září 19:33

Záleží na chuti. Kulatozrnou používám na nákyp, lepí se, takže u tohoto pokrmu vyhovuje.

Jinak pravidelně kupuji rýži Parboiled, která je zdravější, nerozvařuje se a chutná mně. Někdy koupím i Natural.

Můžete se o ní přečist víc
http://www.la­gris.cz/produk­ty/ryze/parbo­iled/parboiled