Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.červenec 17:20

Uvařené přílohy mi moc často nezbývají,
pokud zbydou dojí se většinou ten samý den k večeři.
Nechávám ve špajzu pod pokličkou.

Knedlíky téměř nevařím (ani nejím), pokud by zbyly,
zabalila bych je po vychladnutí do fólie a uchovala v chladničce.

Maso:
Porcuji hned po nákupu, zmrazím balíčky potřebné velikosti.
(Balím do sáčku, snažím se odstranit všechen vzduch.)

Rozmražené maso je potřeba spotřebovat
(uvařit) co nejdříve, nikdy znovu nemrazit!!!

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.červenec 17:21

Uvařené přílohy mi moc často nezbývají,
pokud zbydou, dojí se většinou ten samý den k večeři.
Nechávám ve špajzu pod pokličkou.

Knedlíky téměř nevařím (ani nejím), pokud by zbyly,
zabalila bych je po vychladnutí do fólie a uchovala v chladničce.
Celý nenačatý knedlík → také chladnička.

Maso:
Porcuji hned po nákupu, zmrazím balíčky potřebné velikosti.
(Balím do sáčku, snažím se odstranit všechen vzduch.)

Rozmražené maso je potřeba spotřebovat
(uvařit) co nejdříve, nikdy znovu nemrazit!!!