Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.listopad 12:26

Každý cukr je „jed“
Když je ho mnoho.
Je jedno, jestli je rafinovaný, nerafinovaný, třtinový, nebo ovocný (fruktoza).
Nejnebezpečnější, jsou umělá sladidla.

V ovoci, zelenině, pečivu, těstovinách atd. je sacharidů dostatek.
Mozek, pro svou činnost „zdravé“ cukry potřebuje! Tělo energii.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.listopad 12:28

Každý cukr je „jed“
Když je ho mnoho......pak škodí.
Je jedno, jestli je rafinovaný, nerafinovaný, třtinový, nebo ovocný (fruktoza).
Nejnebezpečnější, jsou umělá sladidla.

V ovoci, zelenině, pečivu, těstovinách atd. je sacharidů dostatek.
Mozek, pro svou činnost „zdravé“ cukry potřebuje! Tělo energii.