Odpověděl/a – 21.listopad 12:26
Každý cukr je „jed“
Když je ho mnoho.
Je jedno, jestli je rafinovaný, nerafinovaný, třtinový, nebo ovocný
(fruktoza).
Nejnebezpečnější, jsou umělá sladidla.
V ovoci, zelenině, pečivu, těstovinách atd. je sacharidů dostatek.
Mozek, pro svou činnost „zdravé“ cukry potřebuje! Tělo energii.
Odpověděl/a – 21.listopad 12:28
Každý cukr je „jed“
Když je ho mnoho......pak škodí.
Je jedno, jestli je rafinovaný, nerafinovaný, třtinový, nebo ovocný
(fruktoza).
Nejnebezpečnější, jsou umělá sladidla.
V ovoci, zelenině, pečivu, těstovinách atd. je sacharidů dostatek.
Mozek, pro svou činnost „zdravé“ cukry potřebuje! Tělo energii.