Odpověděl/a – 29.květen 14:03
Záleží, jak upravené, ale jinak klidně. Takový hmyz nebo i žížaly,
to je velmi výživné…
Pro sprotovce se dělají třeba i proteitnové tyčinky z cvrčků – měl
jsem několikrát, moc dobré nejsou (jenže o chuť moc nejde). Ale kdyby to
trochu ochutili nebo upravili, bylo by to lepší.
BTW, když píšeš do SZ, tak se nedá odpovědět, když máš privátní účet. ;)
Odpověděl/a – 29.květen 14:05
Záleží, jak upravené, ale jinak klidně. Takový hmyz nebo i žížaly,
to je velmi výživné… v mnoha ohledech i docela efektivní řešení
(ekonomicky, časově, výživově,…). Nám, alespoň většině, to může
připadat divné, možná i nechutné, ale ono to až tak zvláštní ani
nepřirozené vlastně není.
Pro sprotovce se dělají třeba i proteitnové tyčinky z cvrčků – měl
jsem několikrát, moc dobré nejsou (jenže o chuť moc nejde). Ale kdyby to
trochu ochutili nebo upravili, bylo by to lepší.
BTW, když píšeš do SZ, tak se nedá odpovědět, když máš privátní účet. ;)