Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.březen 16:56

Chleba je buď dobrý, nebo špatný. Čerstvý chleba chutná většinou každý. Pozná se to třeba až druhý den. Některé chleby už druhý den nejsou k jídlu. Jiný rozdíl není. Pokud je pečený tradičním způsobem (v malé peci) a podle staré receptury, většinou je dobrý a několik dní vydrží „jedlý“.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.březen 18:05

Chleba je buď dobrý, nebo špatný. Čerstvý chleba chutná většinou každý. Pozná se to třeba až druhý den. Některé chleby už druhý den nejsou k jídlu. Jiný rozdíl není. Pokud je pečený tradičním způsobem (v malé peci) a podle staré receptury, většinou je dobrý a několik dní vydrží „jedlý“. Chcete-li mít opravdu dobrý chléb, tak navštivte od dubna Obec Lenoru v Jižních Čechách. Zde se pravidelně peče v tradiční peci a lidé se sem sjíždí z daleka. Chleba je super.
https://www.le­nora.cz/icleno­ra/