Já jsem to dnes zkusila, vykostěné stehno, potřít hořčicí, posolit, opepřit, okurek, slaninku, vajíčko, párek, zarolovat a už je to v troubě, voní to skvěle. Uvidíme jaká bude chuť.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, hanjimka, elektrikář, hanulka11 před 5117 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dělám je často i z krůtího je to mnohem rychlejší a výborné, náplně se dají různě obměňovat -říkám jim ale závitky , protože ptáčky to prý nejsou ,jak jsem byla poučena.
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, salsa verde, iq
před 5117 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jiné než drúbeží a rybí maso nejím.Z kuřecího jsou ptáčci vynikající,z rybího jsem nezkoušel 🙂
2Kdo udělil odpovědi palec? salsa verde, elektrikář
před 5117 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Závitky dělám často a většinou z kuř.prsou.Náplně jakékoliv-vaječina,zelí,klasická na španěláky,koubová,atd.Zatím vždy s úspěchem.
0
před 5117 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |