Samozřejmě že se libový bůček dá připravit jako řízek. Maso
nakrájet na plátky, mírně naklepat, okořenit, posolit, potřít česnekem a
klasicky obalit v trojobalu. Maso po usmažení je šťavnaté jako
z krkovičky.
P.S. Každý, kdo čte o bůčku si myslí, že je tučný jako prase, ale ten
býval, když se chovaly prasata doma. Dnes jsou prasata ve velkochovech
vyšlechtěna, aby byla co nejmenší vrstva tuku.
0
před 1315 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nezkoušela jsem, jedla jsem. Bůček byl libovější, chuť skvělá.
Mám raději řízek z libové krkovičky, než sušší z kýty. Výborné a
křehké jsou ty naruby ;)
Naklepaná strouhanka do osoleného masa, to je šťavnaté, měkké. Řízky
nejím často, ale mám je moc ráda. :D
Upravil/a: da ny
0
před 1315 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |