V Evropě je to skokan zelený nebo hnědý, v USA skokan volský.
Nepodávají se však vařená, anóbrž se používá smažení, grilování.
Podávají se s jemnými pikantními omáčkami, dušené na víně. Příloha
bílé pečivo , rýže, brambory či zeleninový salát. http://www.chovani.eu/zabi-stehynka/c771
Bon appétit!
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2653 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |