Odpoveď byla označena jako užitečná
Matjesy se průmyslově dělají ze sleďů. Doma si je ale můžeš vyrobit
i z našich sladkovodních ryb.
Praxe
Doplňuji:
Například z cejnů (u dalších ryb se to neliší):
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=12065
Upravil/a: beer
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit |
Viděl jsem to ve výrobně. Dřevěný sud z rybami se rozbil v bazénu, Hadicí se vypláchla sůl a šupiny, Ryba se vykuchala a stáhla z kůže a naložila do oleje s cibulí a kořením. Jednalo se o sledě.
0
před 4234 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |