Musíme zítra koupit a zabít kapra kvůli hlavě a vnitřnostem na
polévku,kterou musím v neděli uvařit.Vydrží do úterka na balkóně
kapří maso dobré?Nemusím je máčet do mléka,vody apod.?Nebo je mám
nasolit,pokapat citrónem?
Díky za odpovědi!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, elektrikář, gagaga před 3989 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Doporučovala bych pouze hodně potřít citronovou šťávou, ale na
balkoně je možná moc teplo. V lednici by místečko nebylo? 🙂
Doplňuji:
Jen doplňuji – filety by měly být vykostěné, je to úplně jednoduché.
Mám na to šikovný finský nožík, který vypadá jako šavlička, naříznu
kapra po obou stranách páteře až k žebrům a z nich už se dá maso
strhnout. Kostry vyvařím spolu s hlavami do polévky ( tady by měl ovšem
být minulý čas, já už Vánoce neslavím ) ☹
Upravil/a: Sůwa
0 Nominace Nahlásit |
Říká se, že ryba a hosté do tří dnů smrdí a ryba smrdí od hlavy a protože budeš mít jen filety, použij slova Sůwy.
0 Nominace Nahlásit |
jeden dva dni by to mněl kapr na balkoně vydržet.Rybí maso se brzo kazí.Soliot né jinak z masa odteče šťáva.stačí pokapat citronen.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |