Podle mne by měl vydržet týden (možná i trochu více). Vždycky
dělám
bramborový salát na Štědrý den i Silvestra najednou, ale vydržel nám
jenom
jednou (byl samozřejmě v pořádku). Jinak jsme jej pokaždé
snědli dříve…
Komoru nedoporučuji, nemusí v ní být stálá teplota.
_______
Doplňuji:
Salát dělám bez cibule.
Upravil/a: ivzez
0 Nominace Nahlásit |
Pro delší výdrž bramborového salátu je dobré cibuli spařit, ta se začíná kazit jako první.
0
před 2902 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ještě lepší než cibuli spařit je orestovat ji do sklovata až dozlatova
a po vychladnutí ji přidat do salátu.
Víc jak dva dny uleželý salát bych nesnědla, s majonézou či bez, ne
kvůli běhavce, ale prostě proto, že mi už nechutná.
0
před 2902 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Osobně bych považoval za riziko nechat jej déle než 3 dny. Netroufl bych si to testnout.
0
před 2902 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |