Dobrý den,
v návodu na přípravu sojových kostek je uvedeno, že kostky se povaří ..
a voda se slije (vyleje ?) či vymáčká.
Připadá mi to „neekonomické“. Má s tím někdo zkušenosti či je
vylití vody nutné ze zdravotních, chuťových či jiných důvodů ??
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5420 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No pokud z toho nechces delat polévku 😉 tak bych tu vodu proste vylil a nechal to odkapat. Nedokážu si to teda představit jíst to přímo z te vody…
0
před 5420 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
POkud máte v úmyslu si ze soji vyrábět kostky -tedy sojové maso, pak
určitě vodu slejte.
Někteří lidé používají vodu po namočení luštnin třeba při
přípravě polévky, ale i tam je lépe ji slít, především kvůli chuti a
barvě pokrmu, protože ve vodě zůstávají různé nečistoty z luštěnin.
Nejsou sice nijak zdravotně závadné, ale výslednou chuť, vůni a vzhled by
ovlivnit mohly.
0
před 5420 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Soja se jen namočí a potom vodu vždy vylít.Tá se nepoužívá!Vše co má v soji zůstat jsou jen dochucovadla,které jste do vody přidal.
Zdroj: Dělám soju,protože jí mám ráda
0
před 5419 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ja varim neco jak cinu nebo ze stavou a pouzivam to jako vyvar ma to cele lepsi chut nez tam dolivat vodu
0
před 5406 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ten návod je úplně nesmyslný. Tím se pouze odstraní poslední zbytky chuti a o to víc se musí dochucovat. Určeno pro ty, co si chtějí namlouvat, že jedí maso. Ale jedí soju.
0
před 5401 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |