Keramika, teflon, nerez, ocel, smalt, měď, hliník, či něco jiného?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, Agneta před 3267 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Asi v pořadí nerez, litina, smalt, sklo, keramika…
😉
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Mc Merkurion, Agneta, anonym
před 3267 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Používám keramiku a železo (není to litina ani ocel), nerez mám
taky.
Hliník nebo teflon nepovažuji za vhodné na potraviny, i když teflon ještě
ujde, pokud nemá škrábanec, a hliník jde na zabalení něčeho
mastného – ale ne tedy na ovoce, nebo jiné kyselé:D
0 Nominace Nahlásit |
Jak na co. Na palačinky jedině tefal. Na smažení titan,na přírodní masa keramiku.
0 Nominace Nahlásit |
plechy do rúry smaltové alebo kvalitný tefón
panvica teflón (odmala na nej varím, viem, že sa nesmie škriabať)
0
před 3267 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |