Resp. necháváte v polévce jen libové maso a nebo použijete vše?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 11Pro koho je otázka zajímavá? anonym, chachar1922, marci1, Klaproth, Frogman, Agneta, UltraFan, carrera, anonym, Buabaan, kodl67 před 3217 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Nikdy jsem z kližky, potažmo z jakéhokoliv masa nic nevkrajoval. Kdo to dělá, jak by jedl polévky z pytlíku od Vietnamců. Gurmán ví, co je dobrého.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?gecco Nahlásit |
Snažím se vždy blány odstranit 🙂
Takže v polévce nechávám pouze libové maso 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Nechávám všechno maso, nejlepší je kližka s morkovou kostí – Osso bucco. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
udělal bych to takhle. než abych vykrajoval blány, tak použiji maso bez
blan a hlavně kosti kosti. mimochodem, kližku na vývar nikdy.
kde jsou ty časy, když jsem přišel ráno do práce a zakládal vývar
dvakrát 500l. z hovězích kostí (harfy,morkové kosti) 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Polívky osobně nevařím. Na talíři sním co dostanu, tučné mi nevadí.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3217 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vývar se nedělá z kližky,ale nejvíce ze žeber,to bys měl vědět za
ty ubohý body co ti dali přisluhující.
Z kližky se dělá guláš ty kuchaři.Ale já nechávám to co dám do
polívky i na talíři tomu kdo to žere,vyjma dětí,pak mám ta suppe
říz.A nauč se psát pořádně,protože evidentně se v mase
nevyznáš.
0
před 3217 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Diskuze k této otázce byla zrušena administrátorem.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |