Velkej konvektomat je bezva pro větší restaurace, Dobře se v nich vaří přílohy brambory rýže těstoviny konvektomat pískne když se to má vyndat, Pečou celé kartony kuřat, Pečené maso naní vysušené při pečení se tam přifukuje pára. Horší když to někdo neumí naprogramovat a ke smaženým rízkům to přifouklo místo teplého vzduchu páru.Z chudáků řízků padal obal jako mokré hadry.Když to kuchař umí udělá v tom 100 řízků najednou z minimem tuku.
0
před 4376 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |