Dobrý den, je to trochu trapný no, ale co to znamená ,,zatřeme" ??
😁
V receptu je:
,,Vypneme sporák a hmotu promícháváme do vychladnutí, respektive do
pokojové teploty. Pak zatřeme máslo, které musí být rovněž pokojové
teploty (jinak by se krém srazil)"
to do toho hrnce to máslo jenom..dám? a máslo pokojové teploty to asi musí
být rozteklé že..? 😁 promiňte já tomu ale vážně nerozumím
-_-' Děkuju
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? iceT, johana 56, anonym před 4150 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Změklé máslo vetřít (zatřít) do hmoty. Prostě musí být máslo
v takové konzistenci aby se dalo třít a pak ho můžeš zlehka vpravit do
hmoty. Prostě nenamlátit máslo do těsta třeba mixerem, rozumíš?
To zvládneš! Já také zkraje pokusů o vaření nevěděla co je
např.pevný sníh. 🙂
Doplňuji:
V tom tvém receptu jde o to aby byla hmota a máslo přibližně stejné
(vlahé) teploty aby se ti to celé nezdrclo.
Upravil/a: anonym
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |